Premier League

‘Para her şey değildir’

İngiltere Premier Lig’de lider Chelsea’nin menajeri Antonio Conte, Çin kulüplerini kendisi için bir tehlike görmediğini ve paranın her şey olmadığını ifade etti.

Konular: Spor, Futbol, Çin

transfere büyük para harcayan çin kulüpleri bir ay içinde chelsea’den iki futbolcu transfer etti. brezilyalı oscar ve nijeryalı john obi mikel çin’e imza attı.

çin futbol federasyonu her ne kadar yabancı sınırlamasını daha da kısıtlayıp ilk 11’de sadece 3 yabancıya yer verse de kulüpler hâlâ astronomik bedeller vermeye hazır.

chelsea’nin başarılı teknik adamı antonio conte’ye de çin soruldu. italyan teknik adam çin kulüplerini takımı için bir tehdit olarak görmediğini, paranın her şey olmadığını söyledi.

medyada yer akan haberlere göre chelsea’li willian’ı da çinliler ısrarla istiyor.

conte “biz büyük bir kulübüz. burada oynamak bir onurdur. çin’i oyuncularım için bir tehdit görmüyorum. para her şey değildir. chelsea gibi bir takımda oynuyorsan mutlu olmalısın. oscar geçmişte bizimle oynadı ve gitti. burası herkesin hayalindeki bir yer. rekabetçi bir lig. bu yüzden çin’in parası bizim için bir tehdit değil” dedi.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;