Diğer Sporlar

Paris Saint Germain eSpor takımı kurdu

Fransa’nın önde gelen kulüplerinden Paris Saint Germain artık eSpor alanında da mücadele verecek. Takım üç de önemli transfer yaptı.

Konular: Spor

bu dünyaya adım atan son kulüp paris saint germain oldu.

fransız kulüp önemli üç transfer de gerçekleştirdi. 5 kez avrupa league of legends şampiyonu bora ‘yellowstar’ kim, danimarkalı august ‘agge’ rosenmeier ve fransız lucas ‘daxe’ cuillerier. bu üç isim kulübü ulusal ve uluslararası arenalarda temsil edecek.

üç espor oyuncunun imza törenine paris saint germain’in başkanı nasser al-khelaifi de katıldı.

başkan “paris saint germain olarak espor alanında olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. önümüzdeki üç yıl için büyük planlarımız var” dedi.

özellikle gençler arasında büyük bir kitlesi bulunan espor’un dünyada 256 milyondan fazla taraftarının olduğunu belirtliliyor.

espor dünyanın bir ucundaki kişinin diğer ucundaki kişilerle internet üzerinden oyun oynayabileceği ya da büyük organizasyonlar aracılığıyla fiziksel olarak da bir araya gelebileceği bir spor dalı. on binlerce kişinin takip ettiği profesyonel turnuvaları, lisanslı oyuncuları, büyük bir bütçesi, profesyonel yöneticileri ve bitmek bilmeyen kariyer fırsatları var.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;