Diğer Sporlar

Partizan-Galatasaray maçı ertelendi

Galatasaray-Kızılyıldız maçı öncesi bir Sırp taraftarın ölmesinin ardından sarı kırmızılıların Belgrad'da cumartesi günü oynaması gereken Partizan sutopu karşılaşması ertelendi.

Konular: Spor

galatasaray su sporları genel menajeri emre danışmend, al jazeera'ye yaptığı açıklamada sırbistan'a gitmeyeceklerini, karşılaşmanın ilerleyen bir tarihte oynanacağını söyledi.

partizan, avrupa sutopu federasyonu'na (len) yaptığı başvuruda, maçın ertelenmesini istemişti.

kulüpten yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili önce sırbistan içişleri bakanlığı yetkilileriyle görüşüldüğü, ardından bakanlık yetkililerinin görüşleri doğrultusunda avrupa sutopu federasyonu'na başvuruda bulunulduğu belirtilmişti.

galatasaray liv hospital ile kızılyıldız arasında 21 kasım'da oynanan basketbol maçı öncesinde, abdi ipekçi spor salonu'nun 1 no'lu kapısının önünde 19.30'da çıkan kavgada, 25 yaşındaki marko ivkoviç isimli kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

sağlık ekiplerince bakırköy dr. sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılan ivkoviç, kurtarılamamıştı.

olayın ardından, bir grup kızılyıldız taraftarı türkiye'nin belgrad büyükelçiliği önünde eylem yapmış, sırbistan süper ligi'nde oynanan partizan-napredak futbol maçında tribünlerden galatasaray'ın taraftar grubu "ultraslan" bayrağı yakılmıştı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;