Bilim-Teknoloji

Pebble'ın fiyatı düştü

İlk akıllı saatlerden biri olan Pebble'ın ABD fiyatında indirime gidildi. Cihaz ayın zamanda sportif özelliklere de kavuştu.

Konular: Bilim-Teknoloji
Yapılan indirim ve eklenen yeni özellikler Pebble'ın daha iyi rekabet etmesini sağlayacak
Yapılan indirim ve eklenen yeni özellikler Pebble'ın daha iyi rekabet etmesini sağlayacak [Fotoğraf: Pebble]

satışa sunulan en eski akıllı saatlerden biri olan pebble'ın fiyatında indirime gidildi. abd satış fiyatı 50 dolar düşürülen akıllı saat artık 99 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. akıllı saatin metal kayış ve gövdeli sürümü olan pebble steel'in fiyatı da benzer bir indirimle 249 dolardan 199 dolara düşürüldü.

pebble'ın fiyat indiriminin dışında bazı yeni özellikler de eklendi: yeni yazılımla güncellenen akıllı saat artık sportif aktiviteleri takip edebilecek. bu sayede atılan adım ve yakılan kalori gibi rakiplerinin sunduğu özellikler pebble'a da gelmiş oldu. aynı zamanda uyku kalitesini de takip edebilen saat benzerleri gibi özelliklere kavuşmuş oldu.

yapılan fiyat indirimi ve eklenen özelliklerle pebble rakiplerine karşı önemli avantajlar elde etmiş oluyor.

kickstarter projesi

ilk olarak kitle fonu kickstarter'da ortaya çıkan pebble, ios ve android uyumlu bir akıllı saat. normal ve steel olmak üzere iki farklı sürümü bulunan akıllı saat türkiye'de resmi olarak satılmıyor. ancak türkiye'de ürünü satan online ticaret siteleri bulunuyor.

kaynak: pebble

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;