Türkiye Süper Ligi

Pektemek Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş Kulübü, Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan'dan sonra Mustafa Pektemek'in de sözleşmesini 4 yıl uzattı.

Siyah beyazlı kulüp, 4 sezon boyunca milli futbolcuya toplam 6,2 milyon euro garanti ücret ve maç başı 10 bin euro ödeyecek. [Bjk.com.tr]

beşiktaş futbol yatırımları sanayi ve ticaret aş'den borsa istanbul'a yapılan ve kamuyu aydınlatma platformu'nda da yer alan açıklamada, mustafa pektemek'in sözleşmesinin yenilendiği bildirildi.

siyah beyazlı kulüp, 4 sezon boyunca milli futbolcuya toplam 6,2 milyon euro garanti ücret ve maç başı 10 bin euro ödeyecek.

mustafa pektemek gelecek sezon 1 milyon 400 bin, 2016-2017'de 1 milyon 500 bin, 2017-2018 sezonunda 1 milyon 600 bin ve 2018-2019 sezonunda da 1 milyon 700 bin euro garanti ücret alacak.

beşiktaş'ta dış transferde kadroya dahil edilen ve iç transferde sözleşme yenilenen toplam 8 futbolcu için imza töreni düzenlendi. bjk nevzat demir tesisleri'nde gerçekleştirilen törende kulüp yönetim kurulu adına ikinci başkan ahmet nur çebi, yöneticiler erdal torunoğulları ve mete vardar ile siyah beyazlı takımın devre arasında transfer ettiği tolgay arslan, alexander milosevic ve daniel opare, iç transferde sözleşme yenilenen veli kavlak, cenk gönen, ersan adem gülüm, atınç nukan ve mustafa pektemek yer aldı.

imza töreni öncesi açıklamalarda bulunan ahmet nur çebi, futbolcularının beşiktaş'a yakışır karakterde olduğunu belirterek, "onlarla beraber olmaktan mutluyuz, camiamızın mutlu olduğunu da biliyoruz. bizlerle beraber yola çıktıkları ve devam edecekleri için kendilerine başarılar diliyorum. beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ahmet nur çebi, basın mensuplarının kanadalı futbolcu atiba hutchinson'ın sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı sorusu üzerine, "atiba, sözleşme imzalamayı arzu ettiğimiz bir futbolcu, kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor. menajeri yurt dışında olduğu için yetiştiremedik. ufak tefek konular var ve çözüleceğine inanıyorum. birkaç futbolcumuz daha var, onlarla da görüşüyoruz. biz atiba'yı seviyoruz, bizim için kıymetli bir futbolcu" diye konuştu.

mete vardar ise futbolcular kadar heyecanlı olduğunu kaydederek, "aşık olduğumuz bir kulüpte onurlu görev yapıyoruz. bir şeyler katmaya çalışıyoruz. en büyük teşekkürü takımımızdaki genç arkadaşlara etmek istiyorum. burada çok iyi bir ekip var. başta kaptan tolga ve diğer arkadaşlar tek vücut olmuşlar" diye konuştu.

iç transferde fire vermeden devam ettiklerini kaydeden vardar, şu ifadeleri kullandı:

"fikret orman yönetimi olarak bizler yapılan transferlerde sadece futbolcu kalitesine değil, ahlaklı, birlikte hareket eden arkadaşları tercih ettik. dış transferde 3 yeni arkadaş katıldı. bunlar zaten teknik ekibinin araştırmaları sonucunda geldi. takıma katkı sağlayacaklardır. hedefimiz şampiyon olmak. çok çalışmak gerekiyor ama ben şunu görüyorum; beşiktaş'ın metin-ali-feyyaz döneminde yaşadığı başarıları bu ekip de yakalayacaktır. ben çocuklara güveniyorum. iyi bir ekip oluşturuyoruz, güçlü yönetim tarzımızla iyi bir takım oluşturduk."

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;