2015 Genel Seçimi

Pınarbaşı'nda seçim bir saatte bitti

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı 2 haneli ve 20 seçmenli Büyük Köşkerli mahalllesinde, oy kullanma işlemi yaklaşık 1 saatte sona erdi.

Büyük Köşkerli'de oy kullanma işlemi seçmen sayısının az olması nedeniyle yaklaşık 1 saatte bitti. [Fotoğraf: AA]

mhp'nin kurucusu ve eski mhp genel başkanı alparslan türkeş'in dedesinin köyü olarak bilinen ve büyükşehir kanunu ile mahalleye dönüştürülen kayseri'nin pınarbaşı ilçesine bağlı büyük köşkerli'de, kayıtlı 20 seçmen oy verme işleminin başladığı saat 08:00'dan itibaren sandık başına gitti.

köy mescidinin önünde kurulan sandıkta seçmenlerin oy verme işlemi yaklaşık 1 saat sürdü. oy verme işleminin tamamlanmasının ardından görevliler sandığı açmak için saat 17:00'a kadar beklemeye başladı.

köy muhtarı yakup er, köyde yıllardır devam eden göçler nedeniyle yalnızca iki hane kaldığını söyledi.

iki hanede 20 seçmen olduğunu söyleyen er, "oy verme işlemi başlayınca ivedi olarak oylarımızı kullandık. vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. inşallah iyi olur. memleketimiz için güzel şeyler bekliyoruz. iyi şeyler olacak diye ümit ediyoruz'' dedi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;