Kürt sorunu

PKK karakola saldırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lıların saldırısında 2 asker hayatını kaybetti. Pervari ilçesinde de jandarma ve emniyete düzenlenen saldırıda 1'i ağır iki çocuk yaralandı.

Konular: Türkiye

Haberin Öne Çıkanları

Karakola roketatarlı saldırı

Saldırı sonrası çatışma

Operasyonlar sürüyor

siirt'in eruh ilçesindeki bilgili jandarma karakoluna pkk'lı militanların roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 asker öldü, 4 asker de yaralandı. 

pervari ilçesinde de emniyet müdürlüğü, jandarma ve bazı kamu binalarına terör örgütü pkk tarafından düzenlenen silahlı ve roketatarlı saldırı sonrası çatışma çıktı. 
 
çatışmada 15 yaşındaki ismail erik ağır, 12 yaşındaki mehmet akbulut hafif yaralandı. yaralı erik, ilk müdahalenin ardından siirt devlet hastanesine sevk edildi. 
 
saldırıların ardından bölgelerde operasyonlar başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;