Türkiye

PKK'dan Diyarbakır'da polise saldırı

Servis aracı geçerken yolda meydana gelen patlamada 5 polis yaralandı, kaçmaya çalışan bir kişi yakalandı.

son dönemde polisleri hedef alan pkk, bugün de diyarbakır'da polis servis aracına saldırdı.
 
polisleri taşıyan servis aracı diyarbakır-silvan arasında ilerliyordu. polis aracı geçerken yol kenarından el bombalı saldırı düzenlendi. patlamada 5 polis hafif şekilde yaralandı.
 
polis, patlamanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan bir kişinin peşine düştü. kaçan kişi polise ateş açınca kısa süreli bir çatışma yaşandı ve silahlı şahıs yakalandı.
 
diyarbakır valisi mustafa toprak, "el bombasının atılması sonucu polis aracın camları kırıldı. 5 polis memurunu hafif şekilde yaralandı. saldırı sonrası dicle nehri kenarındaki sazlık alana kaçan saldırgan , güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak ele geçirildi" dedi.
 
aynı yolda daha önce meydana gelen saldırıda 4 polis hayatını kaybetmişti.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;