PKK

PKK'dan tren yoluna saldırı

Elazığ'ın Palu İlçesi'nde PKK'lılar raylara döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Elazığ-Tatvan seferini yapan yük treninin 9 vagonu devrildi.

Konular: PKK, Türkiye
Arşiv

elazığ-tatvan seferini yapan 53014 sefer sayılı yük treninin palu ilçesine bağlı burgudere köyü masala mevkisinde geçişi sırasında patlayıcı infilak ettirildi.

ölen ya da yaralananın olmadığı patlamada, yük treninin 9 vagonu raydan çıktı.

saldırının ardından güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi.

güvenlik güçlerince pkk'lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

cuma gecesi hakkâri'nin çukurca ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine saldırı oldu. 8 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. sonrasında çıkan çatışmada 19 asker daha yaralandı. cizre ve bitlis'te de 2 asker yaralandı. çukurca ve yüksekova'da toplam 35 pkk'lı öldürüldü.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;