Türkiye

Polis göstericilerin arasında kaldı

1 Mayıs’ı kutlamak için Taksim’e Okmeydanı’ndan gitmeye çalışan gruba müdahale eden polislerden biri göstericiler tarafından dövüldü.

Konular: Türkiye

okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi önünde toplanan gruba polis tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. göstericiler de polise taş ve sapanla bilye atarak karşılık verdi.

toma’daki su azalınca çevik kuvvet polisleri geri çekildi. bu sırada yere düşen bir çevik kuvvet polisine bazı göstericiler saldırdı. 

araya giren diğer göstericiler polisi grubun elinden kurtardı. polis koşarak oradan uzaklaştı.

öğle saatlerinde de yine aynı yerde toplanan gruplara polis müdahale etmiş, hastanedekilerin gazdan etkilendiğini söyleyen bir vatandaşa polis peşpeşe plastik mermi atmıştı.

kaynak: cihan

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;