Galatasaray

Prandelli sorunu CAS'a taşınacak

Galatasaray'ın ikinci başkanı Hamdi Yasaman, eski teknik direktörleri Cesare Prandelli'nin sözleşme fesih taleplerinin 'kabul edilemez' olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Futbol
Cesare Prandelli, sezon başında Roberto Mancini'nin yerine göreve gelmişti. [Fotoğraf: Reuters]

ntv spor'a konuşan yasaman, "hakkımızı cas'ta savunacağız" dedi.

prandelli ile yapılan pazarlıklarda bu sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını önerdiklerini söyleyen yasaman, "ancak prandelli bizden sözleşmesi bitene kadarki (2016 mayıs) alacaklarını istedi. hatta  bu süreçte bir takım çalıştırsa dahi, o kulüpten alacağı ücret bizimkinden az ise aradaki farkı da ödememizi talep etti" diye konuştu.

sözlerini "bu şartlar altında prandelli ile uzlaşmamız mümkün değil" diye sürdüren yasaman, taleplerini kabul etmeyeceklerini yarın italyan hocaya bildireceklerini söyledi.

"galatasaray'ın böyle bir teklifi kabul etmesi söz konusu olamaz" diyen yasaman, haklarını cas'ta savunacaklarını belirtti.

kaynak: ntv spor
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;