Transfer

Riquelme ikinci ligde oynayacak

Boca Juniors ile yollarını ayıran 32 yaşındaki Juan Pablo Riquelme, ilk kulübü Argentinos Juniors’a döndü. Argentinos, ikinci ligde mücadele ediyor.

Konular: Spor, Futbol
Juan Roman Riquelme, 2008 Pekin'de olimpiyat altın madalyası kazandı. [Fotoğraf: Getty Images]

2007’den beri boca juniors formasını giyen riquelme, takımıyla yeniden anlaşamayınca altyapıda ilk kez formasını giydiği argentinos juniors’a döndü.

kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcuya pazar günü karşılama düzenleneceği duyuruldu. 36 yaşındaki yıldızın takımın birinci lige çıkmasında önemli bir rol oynayacağı eklendi.

argentinos’un teknik direktörü claudio borghi, "riqulme sürprizlerle doludur. her zaman buraya döneceğine dair umudumuz vardı" dedi.

riquelme, 1996-2002 yılları arasında boca juniors forması giymişti. daha sonra barcelona’ya transfer olan yıldız oyuncu 2007’ye kadar kariyerini ispanya’da villarreal formasıyla sürdürmüştü.

2007’de tekrar ülkesine dönen 36 yaşındaki futbolcu arjantin’de dört kez yılın futbolcusu seçildi. 

arjantin futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olan riquelme, boca'nın ligde beş, güney amerika libertadores kupası'nda da iki şampiyonluğunda büyük katkıda bulundu.

riquelme'nin yeni kulübü argentinos, geçen sezon ikinci lige düşmüştü.

arjantin'de ikinci lig gelecek ay başlayacak.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;