Transfer

Robert Pires futbola dönüyor

2011’de futbolu bırakan Fransız futbolcu Robert Pires, yeni kurulan Hindistan Süper Ligi’nde forma giymeye karar verdi. Pires'in takımı henüz belli değil.

Konular: Spor, Futbol
Robert Pires, 1998'de Dünya Kupası'nı kazanan Fransa kadrosunda da yer alıyordu. [Fotoğraf: Getty Images]

ligin twitter hesabından yapılan duyuruda, ekim’de başlayacak organizasyonda pires’in de yer alacağı söylendi. 40 yaşındaki futbolcunun futbolun gelişimine katkı sağlamak için forma giyeceği vurgulandı.

uzun yıllar arsenal forması giyen robert pires’in hindistan’da hangi takımda oynayacağı ise açıklanmadı. takım ilerleyen günlerde duyurulacak.

daha önce futbola veda eden isveçli fredrik ljunberg ve ispanyol luis garcia ile bir başka ispanyol oyuncu joan capdevila'nın da hindistan süper ligi'nde top koşturacağı açıklanmıştı. üç ay sürecek hindistan süper ligi'nde sekiz takım mücadele edecek.

pires, altı sene forma giydiği arsenal ile iki lig şampiyonluğu yaşamış, 2006 şampiyonlar ligi’nde finalde barcelona’ya kaybetmişti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;