Türkiye Süper Ligi

Roberto Carlos istifa etti

Türkiye Süper Ligi'nde bu sezon kötü bir performans sergileyen Sivasspor'da Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos görevinden ayrıldı.

Konular: Spor, Futbol
Roberto Carlos futbolculuk kariyerinin en verimli dönemini Real Madrid'de geçirmişti. [Reuters]

kırmızı beyazlılar son olarak kendi evinde başakşehir'e 2-0 yenilmişti.

sivasspor, ilk 14 hafta sonunda topladığı 10 puanla sondan birinci sırada yer alıyor.

sivas ekibi, roberto carlos yönetiminde geçen sezon ligi 53 puanla beşinci sırada tamamlamıştı.

sivas taraftarından carlos'a destek

sivassporlu bir grup taraftar, teknik direktörlük görevinden istifa eden brezilyalı roberto carlos lehine tezahüratlarda bulundu.

inönü bulvarı'ndaki bir otelin önünde toplanan taraftarlar, 'herkes gitsin carlos kalsın', 'i love you carlos', 'oley oley roberto carlos, bırakma sen bizi roberto carlos' şeklinde tezahüratlar yaptı.

otelin önünden atatürk kongre ve etnografya müzesi bahçesine kadar tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, carlos lehine bir süre daha tezahürat yaptıktan sonra dağıldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;