La Liga

Ronaldo’yu 20 dakika bekledi

Evinde Real Madrid’e 6-1 yenilen Real Betis’in genç yıldızlarından Charly Musonda, doğum gününde Ronaldo ile tanışabilmek için Portekizli futbolcuyu stat çıkışında 20 dakika bekledi.

Konular: Spor, Futbol

charly musonda, la liga’nın yıldızı yavaş yavaş parlayan futbolcularından. chelsea’den kiralanan belçikalı futbolcu, cumartesi günü 20 yaşına bastı.

doğum gününde real madrid’e 6-1 yenilen takımda musonda, idolü ronaldo ile tanışmak için stat dışında portekizliyi 20 dakika bekledi.

ronaldo ilk başta onu tanımadı fakat genç belçikalı kendini tanıttıktan sonra ikili bir süre ayaküstü sohbet gerçekleştirdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;