Euro 2016

Rövanşı İtalya aldı

Euro 2012 finalinde karşı karşıya gelen iki ekip bu kez dört yıl sonra son 16 turunda karşılaştı. İtalya, son şampiyon İspanya'yı 2-0 yenerek çeyrek finalde Almanya'nın rakibi oldu.

Konular: Spor, Futbol, İtalya, Fransa

maçın tek golü 33'te giorgio chiellini'den geldi. eder'in kullandığı serbest vuruşta kaleci de gea'dan seken topa chiellini dokundu ve topu filelere gönderdi. maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. ikinci yarıda ispanya, italya kalesine yüklendi fakat aradığı golü bulamadı. italya uzatmaların ilk dakikasında pelle ile golü buldu ve fark ikiye çıktı.

italyanların tecrübeli kalecisi buffon'un da iyi bir performans sergilediği maçı da cüneyt çakır yönetti.

turnuvanın en büyük favorilerinden ispanya, italya'ya elenerek kupaya veda etti. italyanlar ise çeyrek finalde almanya ile oynayacak.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;