Spor

Rüzgâr Oyunları'na ilgi büyük

İç mekân hava dalış simülatörü 'the Wind Games' (Rüzgâr Oyunları), dünya çapında 200'den fazla yarışmacıyı İspanya'da ağırladı.

Konular: Spor, Diğer Sporlar

ispanya'nın kuzeydoğusundaki empurivabrava kenti, iç mekân hava dalışı yarışması 'the wind games'e (rüzgâr oyunları) ev sahipliği yaptı. 200'den fazla katılımcının yeteneklerini sergilediği yarışmaya ilgi giderek artıyor.

dikey basınçlı hava tüpünde serbest hava dalışını simüle eden sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde yarıştı. bu seneki yarışmada geleneksel kategorilerin yanı sıra yeni stiller de tanıtıldı.

2016 yılında 215 milyondan fazla kişi tarafından izlenen yarışma, özellikle gençler arasında giderek popülerleşiyor.

serbest stilde iki altın madalya kazanan 14 yaşındaki singapurlu kyra poh, "rüzgâr oyunları inanılmaz, çok eğlenceliydi. tüm takımlara bayıldım" dedi.

iki yönlü dinamik kategori dalında yarışan luke warren ise, aktivitenin kısa sürede popülerlik kazandığına dikkat çekti, rekabet kızıştığını söyledi.

belçikalı takım hayabusa, serbest stil takımlar kategorisinde ikinci kez madalya kazandı. ekipten andy grauwels, galibiyeti şu sözlerle kutladı:

"muhteşem bir tecrübe. kazandığımız için mutluyuz. burası zaten bizim sahamız, o yüzden çok mutluyuz" 

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;