2015 Genel Seçimi

Saadet Partisi’nden ittifak açıklaması

Diğer siyasi partilerden seçim ittifakı teklifleri aldıklarını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, “Prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden görüşürüz. Ölçülerimiz içinde değerlendireceğiz” dedi.

Konular: Türkiye
mustafa kamalak promo
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak. [Fotoğraf: AA / Arşiv]

saadet partisi (sp) genel başkanı mustafa kamalak, 7 haziran'da yapılacak milletvekili seçiminde diğer partilerle ittifak yapma ihtimallerine ilişkin konuştu. gerek siyasi parti, gerekse ferdi olarak herkesle görüşebileceklerini söyleyen kamalak, "siyasi partiler, ülkenin sorunlarını çözmek için vardır. prensip, ilke ve inançlarımızdan taviz vermeden görüşürüz. başka siyasi partilerden bu konuda teklifler geliyor. ölçülerimiz içinde değerlendireceğiz" dedi.

genel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan kamalak, şöyle konuştu:

"seçimlere kısa bir süre kaldı. en başta milletimizle ittifak yapmak durumundayız. tabii ki ülkemizin problemlerini çözmek için 'ben de varım' diyen her bir kardeşimiz için kapımız açıktır. hem kollarımız, hem de gönlümüz sonuna kadar açıktır. çünkü ülkemizin birliğe ve bütünlüğe ihtiyacı vardır. bu sıkıntıları giderecek bir çare bulmak lazım. onun için çareye yardımcı olmak isteyen kardeşlerimizle görüşür, konuşuruz."

kamalak, partilerinin lügatinde düşmanlığa yer olmadığını ve barış, kardeşlik ve adil düzenin mücadelesini verdiklerini söyledi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;