Türkiye

Sabah operasyonu

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Aydınlık dergisi ve Ulusal Kanal'da polis arama yapıyor. Ankara'daki İşçi Partisi binasında da arama yapıldığı belirtiliyor.

Haberin Öne Çıkanları

Sabah saatlerinde operasyon

Gerekçe ses kayıtları

sabah saatlerinde aydınlık dergisi ve ulusal kanal'ın bulunduğu binaya gelen terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri aramalarını sürdürüyor. polis, binanın bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı.

öte yandan işçi partisi'nin ankara sıhhiye'deki genel merkezi ile genel başkan yardımcısı mehmet bedri gültekin, ulusal kanal genel yayın yönetmeni turan özlü ve ip lideri doğu perinçek'in oğlu mehmet perinçek'in evlerinde de arama yapıldığı öğrenildi.

işçi partisi genel merkezi'ndeki aramanın parti yöneticilerinin işyeri olması dolayısıyla yapıldığı bildirildi. işçi partisi istanbul il başkanı erkan önsal'ın evinde de arama başlatıldığı öğrenildi.

arama kararında gerekçe olarak, "başbakan recep tayyip erdoğan ve kuzey kıbrıs cumhurbaşkanı mehmet ali talat arasında annan planı ile ilgili konuşmalarla ilgili ses kayıtları nedeniyle yürütülen soruşturma gösteriliyor.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;