Türkiye Süper Ligi

Sadece Antalya ve Kasımpaşa kaldı

Süper Lig'de 5. hafta dün oynanan Adanaspor-Alanyaspor maçıyla sona erdi. Adana'nın da kazanmasıyla şu ana kadar galibiyet yüüz göremeyen sadece iki takım kaldı: Antalyaspor ve Kasımpaşa.

Konular: Spor, Futbol
Eto'o iki haftadır kadro dışı [AA]

süper lig'de bu hafta rizespor'u 2-1 yenen kayserispor ile dün alanyaspor'u 3-2 ile geçen adanaspor ilk kez 3 puanla tanıştı. bu sonuçların ardından 6. haftaya kadar galibiyet alamayan sadece iki takım kaldı: antalyaspor ve kasımpaşa.

akdeniz temsilcisi bu hafta evinde akhisar ile golsüz berabere kalırken kasımpaşa da bursaspor'a deplasmanda 1-0 yenildi.

bu sene küçülme yolunu tercih eden kasımpaşa en önemli isimlerinden eren derdiyok'u galatasaray'a satmış, sezon başında da teknik direktör rıza çalımbay ile yollarını ayırmıştı. takımı şu an kemal özdeş çalıştırıyor. 5 hafta sonunda istanbul ekibi, aldığı tek beraberlikle 1 puanla son sırada.

geçen seneden sonra yönetimin değiştiği antalyaspor ise çok farklı bir tablo çiziyor. geçen sene bu zamanlarda eto'o'lu kadrosuyla iyi işler çıkartan antalya ekibi, bu sezon henüz galibiyet alamadı. takımı hâlâ jose morais çalıştırıyor. sezon başında beşiktaş'ın ısrarla istediği samuel eto'o ise kadro dışı.

antalyaspor bu hafta zorlu galatasaray deplasmanında. kasımpaşa da evinde kayserispor'u konuk edecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;