Türkiye

Saldırgan güvenlik kamerasında

Sultanahmet'te bir polisin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen kadının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırı anında yaşanan panik de görülüyor.

Konular: Türkiye

doğan haber ajansı'nın geçtiği güvenlik kamerası görüntülerinde kadın saldırgan saat 17:09'da sultanahmet'teki turizm şube müdürlüğü binasının önüne geliyor. önce arabaların arasında dolaşıyor. sonra bir ağacın yanında etrafı kolaçan ediyor. yolun karşısına geçen kapüşonlu saldırgan orada da biraz dolaştıktan sonra dönüp binaya giriyor. görüntülerde bir süre sonra çevredekiler binadan koşarak uzaklaşıyor, elinde silahla koşan bir polis de dışarı çıkıyor. 

istanbul valisi vasip şahin saldırının saat 17.20'de gerçekleştiğini açıklamıştı. turizm şube müdürlüğü'nün önündeki kulübeye gelen bir kadın ingilizce olarak cüzdanını kaybettiğini söyledi. daha sonra üzerindeki bombayı patlatan saldırgan olay yerinde öldü. saldırıda ağır yaralanan polis memuru kenan kumaş da kaldırıldığı hastanede şehit oldu. saldırıda yaralanan diğer polis taner şenel'in tedavisi haseki eğitim ve araştırma hastanesi'nde sürüyor. şenel'in sağlık durumu iyi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;