Türkiye

Şanlıurfa'da öğrenci servisi devrildi: 1 ölü, 14 yaralı

Şanlıurfa'da taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencileri taşıyan servis şarampole yuvarlandı. Kazada 15 öğrenci yaralandı. Durumu ağır olan 18 yaşındaki bir öğrenci hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

şanlıurfa'da taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencileri bulundukları mahallelere götüren öğrenci servisi gebendiris yolunun 24. kilometresinde şarampole yuvarlandı. kazada 15 öğrenci yaralandı. yaralılar, 112 ekipleri tarafından siverek devlet hastanesi'ne kaldırıldı.yaralılardan merkez anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki baran aktar hayatını kaybetti.

siverek kaymakamı vural karagül ile milli eğitim müdürü nuri kapanoğlu, hastaneye gelerek yaralı öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

hastane çıkışı gazetecilere açıklama yapan siverek kaymakamı karagül, kaza sonrası bir öğrencinin hayatını kaybettiğini söyledi. karagül, "14 öğrencimiz yaralı ve durumları iyi. servis sürücüsü gözaltına alındı. kazayla ilgili tahkikat sürüyor" dedi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;