Türkiye

Savcılık: Siyasi yanı yok

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ın ölümünde herhangi bir siyasi yön bulunmadığını açıkladı.

Konular: Türkiye
Kırklareli Lüleburgaz'da boynunda bıçak kesikleri olduğu belirlenen Ramazan Fırat evinde ölü bulunmuştu. [Fotoğraf: AA]

kırklareli cumhuriyet başsavcılığı, lüleburgaz ilçesinde, üniversite öğrencisinin ölü bulunmasının herhangi bir siyasi yönünün tespit edilemediğini açıkladı.

başsavcılık'tan yapılan yazılı açıklamada, lüleburgaz meslek yüksekokulu öğrencisi ramazan fırat'ın gündoğdu mahallesi'nde kaldığı evde ölü bulunmasına ilişkin üç kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"lüleburgaz cumhuriyet başsavcılığımızca soruşturma işlemlerine başlanmıştır. öğrenci bileklerinde kesi ve boynundan bıçaklanmak suretiyle ölü olarak bulunmuştur. şüpheli ölüm olayı ile ilgili olarak ölen kişiyle ile aynı evde ikamet eden h.ç, m.k. ve c.t'nin ilgisi olabileceği şüphesiyle gözaltı kararı verilerek soruşturma derinleştirilmiştir. kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve olayın aydınlatılması için ilgili deliller, istanbul adli tıp kurumu başkanlığı7na gönderilmiştir. kurumdan gelecek rapor bu açıdan önemlidir."

kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına, gerekli görüldüğü durumlarda özellikle olayın farklı mecralara çekilmesini önlemek amacıyla benzer şekilde savcılık tarafından basın açıklaması yapılacağı aktarılan açıklamada, "şu aşamaya kadar olayın herhangi bir siyasi yönü tespit edilememiştir" denildi. 

kırklareli lüleburgaz'da boynunda bıçak kesikleri olduğu belirlenen üniversite öğrencisi evinde ölü bulunmuştu.

kaynak: anadolu ajansı
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;