Transfer

Schweinsteiger ABD'ye transfer oldu

Mourinho yönetiminde Manchester United'da forma şansı bulamayan Alman orta saha Bastian Schweinsteiger ABD'nin Chicago Fire takımına transfer oldu.

Schweinsteiger yıllarca Bayern'de oynadı [Getty]

abd basınında yer alan haberlere göre alman futbolcu yılda 3.6 milyon dolar alacak. chicago fire iki senedir ligi son sırada bitiriyor.

almanya'nın bayern münih takımından geçen sezon başında manchester united kadrosuna dahil edilen schweinsteiger, takım arkadaşlarından ayrılacağı için üzgün olduğunu belirterek, "chicago fire'da yeni bir meydan okuma imkanı verdikleri için kulübe minnettarım." ifadesini kullandı.

schweinsteiger, kırmızı-siyahlı formayla ilk sezonu 2015-2016'da 31 karşılaşmada forma giydi. 2016-2017 sezonunda takımın başına geçen portekizli teknik direktör jose mourinho tarafından kadroda düşünülmeyen deneyimli oyuncu, sadece 4 maçta şans buldu.

milli formayı geçen sene bırakan alman futbolcu, 121 maçta 24 gol kaydetti. 

kaynak: aa ve guardian

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;