Tenis

Sharapova tenise veda edebilir

Dünyaca ünlü Rus raket Maria Sharapova bu akşam saatlerinde ABD'de çok 'kritik' bir basın toplantısı düzenleyecek. Birçok basın organına göre Sharapova vedasını açıklayacak.

Sharapova, uzun zamandır dünya sıralamasında ilk sırada olamıyor. [Reuters]

eski dünya bir numarası maria sharapova, bu akşam abd'de los angeles'ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

rus raketin menajerlik şirketi bilgi vermekten kaçınıyor, sadece önemli bir haber olduğuna dikkat çekiyor.

dört gün önce sharapova'nın sakatlık nedeniyle indian wells turnuvasına katılamayacağını açıklaması ve uzun zamandan beri sakat olması sharapova'nın vedasını güçlendiriyor.

5 grand slam'i bulunan sharapova, avustralya açık çeyrek finalinde serena william'a elenmiş ve daha sonra bir daha korta çıkmamıştı.

sharapova, dünya sıralamasında 7. sırada bulunuyor.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;