PKK

Siirt ve Şırnak’ta 2 şehit

PKK’ya yönelik operasyonlar kapsamında çıkan çatışmalarda Siirt Pervari’deki Doğan Üs Bölgesi’nin güneyinde bir asker, Şırnak kent merkezinde ise bir özel harekât polis memuru şehit oldu.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

siirt'in pervari ilçesinde, doğan üs bölgesi güneyinde pkk mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit oldu.

genelkurmay başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün doğan üs bölgesi güneyindeki operasyonda, pkk’lılar ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu. açıklamada iki pkk’lının da silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtildi.

şırnak'ta bir polis şehit

şırnak kent merkezinde bu sabah saatlerinde pkk'lılar ile güvenlik güçleri arasında bahçelievler mahallesi'nde çatışma çıktı. pkk'lıların açtığı ilk ateşte 1 polis özel harekât memuru ağır yaralandı. yaralı polis memuru olay yerine çağrılan zırhlı ambulans ile şırnak asker hastanesi'ne kaldırıldı. polis memuru burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

kaynak: aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;