Kültür-Sanat

'Sil Baştan'ın yönetmeni İstanbul’a geliyor

Fransız yönetmen Michel Gondry, Noam Chomsky ile gerçekleştirdiği sohbetlerden oluşan filminin Türkiye galasına katılmak üzere İstanbul'a geliyor.

Konular: Kültür-Sanat

Haberin Öne Çıkanları

'Sil Baştan'ın yönetmeni

Chomsky filmi ile şaşırtacak

Festival 12 Şubat'ta başlıyor

Michel Gondry, "Sil Baştan" filminin yönetmeni.

türkiye’de “sil baştan” olarak gösterilen ve başrollerinde jim carrey ile kate winslet’in rol aldığı “eternal sunshine of the spotless mind” filminin yönetmeni michel gondry istanbul’a geliyor.

bu yıl 13. kez düzenlenecek !f istanbul uluslararası bağımsız filmler festivali kapsamında türkiye’ye gelecek olan fransız yönetmen, noam chomsky ile yaptığı sohbetlerden oluşan son filmi “is the man who is tall happy? an animated conversation with noam chomsky / uzun boylu adam mutlu mu?” gösterimine katılacak.

aralarında massive attack, björk ve rolling stones gibi dünyaca tanınmış müzisyenlerin ve müzik topluluklarının da bulunduğu birçok isme video klip çeken gondry, popüler kültür alıcısının yakından takip ettiği isimlerden.

aşkın hafızadaki konumlanışı ve çok katmanlı bir hafızadan kaçış hikayesinin konu edildiği ikinci filmi “sil baştan” ile yönetmen olarak başarısını uluslararası arenada da kanıtlamış oldu. geçen yıl gösterime giren “günlerin köpüğü/l’ecume des jours” filmi de büyük başarı elde eden michel gondry farklı bir teknikle çektiği chomsky filmi ile de hayranlarını şaşırtacak.

13 şubat tarihinde başlayacak olan !f istanbul uluslararası bağımsız filmler festivali kapsamında birçok yönetmen film gösterimlerine katılacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;