Türkiye

Simge yapılar kırmızı-beyaz

Havalimanı saldırısının ardından dünyanın çeşitli yerlerinden Türkiye'ye dayanışma ve destek mesajları geldi. Birçok simge yapı, Türk bayrağı renklerine büründü.

Konular: Türkiye, IŞİD, Avrupa
Avustralya'nın Melbourne kentindeki Sanat Merkezi de kırmızı-beyaz renklere büründü.

42 kişinin öldüğü, 239 kişinin yaralandığı istanbul atatürk havalimanı'na yönelik saldırı sonrası pek çok ülkeden türkiye'ye destek ve taziye mesajları geldi. dün birçok dünya başkentinin simge yapıları, türk bayrağının renkleriyle donatıldı.

avustralya'nın melbourne kentindeki sanat merkezi de, bunlardan bir tanesiydi. paris'teki eyfel kulesi ise perşembe gecesi türk bayrağı renklerine bürünecek.

almanya'nın başkenti berlin'deki brandenburg kapısı:

amsterdam'daki kraliyet sarayı:

bosna'daki 16 yüzyıl osmanlı devleti döneminden kalma mostar köprüsü:

kaynak: twitter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;