Türkiye

Sıra kavgasında iki ölü

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde ekmek sırası yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan dört kişiden ikisi hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Mersin'in Akdeniz ilçesinde fırın önünde ekmek sırası yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada dokuz kişi yaralandı. [Fotoğraf: AA]

gaziantep'ten mersin'e tatile gelen öner ailesinin fertleri dönüş yolunda ekmek almak için uğradıkları fırının çalışanlarıyla tartıştı. ekmek sırasına girmedikleri gerekçesiyle başlayan tartışmada fırın sahibi hamit g. pompalı tüfekle tartıştığı kişilere ateş açtı. 

ağır yaralanan mahmut öner ve hasan öner kaldırıldıkları mersin devlet hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ölüm haberini alan aile üyeleri hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

kavgada ağır yaralanan mihriban güven ve mehmet öner'in tedavileri yoğun bakımda sürüyor.

açılan ateş sonucu altısı silahla dokuz kişi yaralanmış, olayın ardından kavgaya karıştıkları belirlenen fırın sahibi hamit g. ile eyüp g. ve mehmet emin g. gözaltına alındı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;