2014 FIBA Dünya Kupası

Sırbistan yarı finalde

FIBA Dünya Kupası’nda çeyrek finalde Brezilya ile karşılaşan Sırbistan ikinci yarıdaki performansıyla maçı 84-56 kazandı.

Konular: Spor, Basketbol
Sırbistan, 2010'da da yarı finale yükselmişti. [Fotoğraf: AFP]

karşılaşmaya iki takım da hücumda etkili başladı. yüksek yüzdeyle geçen ilk çeyreği sırbistan 21-17 önde kapattı. ikinci çeyrekte savunmada toparlanan brezilya, rakibini durdurmayı başarsa da farkı kapatamadı. soyunma odasına avrupa temsilcisinin 37-32 üstünlüğü ile gidildi.

devre dönüşü sırbistan maça ağırlığını koydu. dış atışlarda yüksek yüzde yakalayan sırbistan29 sayı ürettiği çeyrek sonunda son 10 dakikaya 68-44 önde girdi. son periyotta brezilya’nın geri dönüş çabası yeterli olmadı ve sırbistan karşılaşmayı 84-56 kazanarak son dört takım arasına girdi.

sırbistan'da milos teodosic 23 sayı, 4 asist ile yıldızlaştı. brezilya'da anderson varejao'nun 12 sayı, 9 ribaund'u mağlubiyeti engelleyemedi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;