PKK

Şırnak ve Diyarbakır'da 3 şehit

Şırnak'ta, PKK'lılar zırhlı polis servis aracına roketli saldırı düzenledi. Durumu ağır olan yaralı polisin de hastanede hayatını kaybetmesiyle 2 polis şehit oldu. Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda ise, PKK'lıların saldırısı sonucu bir asker şehit oldu.

Konular: Türkiye, PKK
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

saldırı saat 18.30'da şırnak'ın merkez yeni mahallesinde meydana geldi. pkk'lılar, zırhlı polis servis aracının geçişi sırasında roketatarla ateş açtı.

saldırıda bir polis memuru şehit oldu, 1'i ağır 11 polis memuru yaralandı.

şırnak devlet hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan bir polis de hayatını kaybetti. şırnak valiliği'ne göre, hafif yaralı 10 polisin tedavisi sürüyor.

sur'da saldırı: 1 şehit

diyarbakır'ın sur ilçesinde ise sokağa çıkma yasağının uygulandığı cevatpaşa, fatihpaşa, dabanoğlu, hasırlı, cemal yılmaz ve savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında pkk'lılar uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

çıkan çatışmada ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı diyarbakır asker hastanesi'nde şehit oldu.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;