Türkiye

Sivas'ta otobüs alev aldı: 7 yaralı

Sivas'ın Zara ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsü tamamen yandı. Kazada, alevler aracı sarmadan dışarı çıkan 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Kaza sonrası alev alan otobüs tamamen yandı. [Fotoğraf-AA]

antalya'dan erzurum'a giden mehmet tiryaki'nin kullandığı yolcu otobüsü, sivas-erzincan karayolunun 60. kilometresinde kontrolden çıkarak, bölünmüş yolun ortasındaki bariyerlere çarptı.

çarpmanın etkisiyle otobüs bir anda alev aldı. sürücü tiryaki ve muavin ümit bozkurt ile otobüste bulunan 5 yolcu, alevler aracı sarmadan dışarı çıktı.

kaza ve yangın ihbarı üzerine, bölgeye 112 acil servis, itfaiye, polis, jandarma ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. 

yangın, hafik ve zara belediyelerine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

otobüsün tamamen yandığı kazada, sürücü tiryaki ve muavin bozkurt ile yolcular gökmen ak, inci aleyna , elif aleyna, ibrahim can ve alperen aktaş yaralandı.

sivas'taki hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

 kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;