Spor

Stadyumda bomba bulundu

Kazakistan temsilcisiyle oynanacak UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu maçına hazırlanan Kızılyıldız futbol takımının stadında el bombası bulundu.

Konular: Spor, Futbol, Sırbistan
Kızılyıldız'ın Partizan takımıyla oynadığı Belgrad derbileri, şiddete sahne oluyor. [Fotoğraf: Reuters]

sırbistan süper ligi takımlarından kızılyıldız'ın maçlarını oynadığı rajko mitic stadyumu'nun çatısında el bombası bulundu.

sırbistan içişleri bakanlığı, kızılyıldız ile kazakistan temsilcisi kairat arasında bu akşam 21.45’te oynanacak uefa avrupa ligi 1. ön eleme turu maçı öncesinde yapılan rutin kontroller sırasında stadın çatısında paslanmış el bombası bulunduğunu açıkladı.

stadın kuzeydoğu tribününün çatısında bulunan el bombası, imha edilmek üzere güvenli bir yere götürüldü. sırbistan polisi, olayın aydınlatılması için incelemelerine devam ediyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;