Premier League

Sterling'e 'inanılmaz' teklif

Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, genç yıldızları Raheem Sterling'e takımda kalması için inanılmaz bir teklif sunduklarını söyledi.

Konular: Spor, Futbol
Liverpool, ligde yedinci sırada [Reuters]

liverpool'un 20 yaşındaki yıldızı raheem sterling başta barcelona ve real madrid olmak üzere büyük kulüplerin transfer kıskacı altında.

teknik direktör brendan rodgers da sterling'in takımda kalması için ona inanılmaz bir teklif sunduklarını söyledi:

"20 yaşındaki bir oyuncu için ona harike bir anlaşma önerdik. sterling takımımızın önemli isimlerinden biri. onun burada mutlu olduğunu biliyorum. burada oynamaya devam etmek istiyor. ben kendisiyle defalarca konuştum. bizim geleceğimizin önemli bir parçası olacağını düşünüyorum"

20 yaşındaki sterling, liverpool formasını 112 kez giydi. bu sezon 33 maçta 9 gol attı.

kaynak: reuters

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;