Bilim-Teknoloji

Steve Jobs filmi yılan hikâyesine döndü

Apple'ın efsane kurucusu Steve Jobs'un onaylı biyografisinin film macerası devam ediyor. Sony'nin film yapmaktan vazgeçtiği açıklanırken bayrağı Universal Studios devraldı.

Konular: Bilim-Teknoloji
Steve Jobs 2011 yılında pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybetmişti
Steve Jobs 2011 yılında pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybetmişti

bir süredir üzerinde konuşulan ve başrol için çeşitli oyuncuların isminin geçtiği yeni steve jobs filmi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. filmi yapmak için hazırlanan sony'nin çekildiği açıklandı. sony'nin yerine bayrağı universal studios devraldı.

aaron sorkin'in senaryosunu yazdığı ve walter isaacson tarafından kaleme alınan steve jobs'un tek onaylı biyografisinin film macerası sürüyor. şirket değiştiren filmde yönetmen koltuğunda danny boyle'un oturacağı açıklandı. ayrıca steve jobs'u michael fassbender oynayacağı da neredeyse kesinleşti.

variety internet sitesinin haberine göre, steve jobs'un ortağı steve wozniak rolünü ise seth rogen aldı. 2011 yılında hayatını kaybeden steve jos'un onaylı senaryosunu filme alma çalışmaları bu yılın başında bu yana sürüyor. jobs'un hayatı 2013 yılında gösterime giren 'jobs' isimli filmde de ele alınmış ve o filmde jobs'u asthon kutcher canlandırmıştı.

steve jobs'un hayatının farklı dönemlerini anlatan walter isaacson'un yazdığı biyografiden uyarlanacak filmin hangi dönem ya da dönemlere ışık tutacağı bilinmiyor. filmin ne zaman gösterime gireceği konusunda da net bir bilgi bulunmuyor. 

kaynak: variety

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;