2014 Dünya Kupası

Suarez fark yarattı

Brezilya'da süren Dünya Kupası'nda Uruguay, Luis Suarez'in attığı gollerle İngiltere'yi 2-1 yendi. İngiltere gruptan çıkma şansını iyice azalttı.

Konular: Spor, Futbol
Suarez sakatlık sorununu atlatıp maça ilk 11'de başladı. [Fotoğraf: AFP]

uruguay, premier league gol kralı luis suarez'in 39'uncu dakikada attığı golle ingiltere karşısında 1-0 öne geçti. 

orta alanda topla buluşan alvaro gonzalez solda edinson cavani'yi gördü. cavani suarez'e ortaladı. suarez de kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

wayne rooney 75'te skora denge getirdi. ingiliz futbolcu, glen johnson'ın asistiyle, 2006 ve 2010'da da forma giydiği dünya kupası'nda ilk golünü attı.

ancak suarez 85'te bir kez daha golü bularak maçın skorunu belirledi. ingiltere'de liverpool forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, üç dakika sonra yerini sebastian coates'a bıraktı.

kupadaki ilk maçlarında ingiltere italya'ya 2-1, uruguay da kosta rika'ya sürpriz bir skorla 3-1 yenilmişti.

italya ile kosta rika 20 haziran cuma günü (bugün) karşı karşıya gelecek. son maçlarda ise ingiltere'nin rakibi kosta rika, uruguay'ın rakibi italya olacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;