La Liga

Suarez taraftarla buluşuyor

CAS'ın kararıyla yeni takımı Barcelona ile antrenmanlara çıkma hakkını elde eden Uruguaylı yıldız Luis Suarez, Katalan takımıyla ilk antrenmanına Cuma günü çıkacak.

Konular: Spor, Futbol, La Liga
Suarez geçtiğimiz yıl Premier League'de gol kralı olmuştu. [Fotoğraf: fcbarcelona.com]

barcelona kulübü'nden yapılan açıklamada, luis suarez'in 18 ağustos pazartesi günü ise camp nou'da taraftarlara tanıtılacağı belirtili.

fifa, dünya kupası'nda uruguay'ın italya ile oynadığı maçta rakip oyuncu giorgio chiellini'yi ısırdığı için luis suarez'e dört ay ve dokuz milli maç tüm futbol faaliyetlerinden men etmişti. suarez, cas kararıyla, antrenmanlara çıkma ve kulübün tanıtımlarına katılma hakkını geri kazanmıştı.

uruguaylı yıldız, 11 temmuz'da barcelona tarafından 81 milyon euro karşılığında transfer edilmiş ancak cezası nedeniyle basına tanıtımı bile gerçekleştirilememişti.

suarez, 26 ekim'e kadar barcelona forması giyemeyecek ve uruguay milli takımının 8 maçında yer alamayacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;