2014 Dünya Kupası

Suarez'e Kosova'dan teklif var

Kosova kulübü Hajvalia, Dünya Kupası'nda rakibini ısırdığı için 4 ay futboldan men cezası alan Luis Suarez'e formalarını giyme çağrısında bulundu.

Konular: Spor, Futbol, Kosova
Profesyonel Futbolcular Birliği de Suarez'i yılın futbolcusu seçmişti. [Fotoğraf: Getty Images]

fifa üyesi olmayan kosova takımı hajvalia, 2014 dünya kupası'nda italyan oyuncu giorgio chiellini'yi ısırmaktan dokuz milli maç ve dört ay futboldan men cezası alan liverpool'un uruguaylı golcüsü luis suarez'in kendilerinde oynaması için teklifte bulunacak.

geçen sezon kosova kupası'nı müzesine götüren hajvalia'nın teknik direktörü xhavit pacolli, kosova'nın sport plus gazetesine yaptığı açıklamada, "kosova henüz fifa üyesi olmadığı için suarez'in dört ay boyunca burada oynamasında bir sakınca olduğunu sanmıyorum. bu yüzden teklifimizi liverpool'a göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

suarez'i dört aylığına kiralamak için liverpool'a 30 bin, 27 yaşındaki golcüye de aylık bin 500 euro teklif etmeye hazırlanan kulübün çalıştırıcısı, "belki onun için komik bir rakam ancak elimizden gelenin en iyisi bu. teklifimizi kabul ederse burada çok iyi karşılanacağına şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;