Premier League

'Suarez'in gidişine üzülmedim'

Premier League'in CEO'su Richard Scudamore, Liverpool'un Luis Suarez'i Barcelona'ya satmasının olumlu bir hareket olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Futbol
Profesyonel Futbolcular Birliği de Suarez'i yılın futbolcusu seçmişti. [Fotoğraf: Getty Images]

suarez'in harika bir oyuncu olduğunu ifade eden scudamore, "buradaki zamanını doldurdu ve gidişine üzüldüğümü söyleyemem" dedi.

uruguaylı yıldızın yeteneklerine bir şey diyemeyeceğini söyleyen premier league'in en üst düzey yetkilisi, "suarez yaşanması beklenen bir kazaydı. her zaman bir sonraki olayı bekleniyordu" diye konuştu.

dünya kupası'nda giorgio chiellini'yi ısırmasının ligle direkt alakası olmasa da etkilediğini vurgulayan scudamore, "bu yaz brezilya'da yaşananlar liverpool'u dolaylı olarak da bizi etkiledi. liverpool'un onu satması gayet iyi bir iş oldu" ifadelerini kullandı.

chiellini'yi ısırdığı için dört ay tüm futbol müsabakalarından yasaklanan suarez, 130 milyon dolar karşılığında barcelona'ya transfer olmuştu.

geçen sezon 33 maçta 31 gol atan yıldız oyuncu hem profesyonel futbolcular birliği hem de spor yazarları derneği tarafından yılın futbolcusu seçilmişti.

uruguaylı forvet, ingiltere'de oynarken branislav ivanovic'ı ısırdığı ve patrice evra'ya ırkçı söylemlerde bulunduğu için uzun süreli cezalar almıştı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;