Türkiye

Sulama havuzunda 3 çocuk boğuldu

Karaman’a bağlı Ayrancı ilçesi Kıraman köyü'nde serinlemek için sulama havuzuna giren 3 çocuk boğuldu.

Konular: Türkiye
Sulama havusuznda boğulan çocukların cansız bedenine AFAD ekipleri ulaştı. [Fotoğraf:AA]

karaman’a bağlı ayrancı ilçesi kıraman köyü soğla mevkisinde hüseyin güney (16), kadir güney (12) ve serhat yağcı (16) serinlemek için sulama havuzuna girdi.

ailelerinin kendilerinden haber alamaması üzerine jandarmaya haber verildi. çocukların elbiselerinin havuz çevresinde görülmesi üzerine afad ekipleri olay yerine çağrıldı.

ekipler, yaklaşık 3 metrelik havuzda; hüseyin güney, kadir güney ve serhat yağcı'nın cansız bedenine ulaştı. çocukların cesedi, karaman devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

haberi alan çocukların aileleri, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;