PKK

Sur'da 1 asker şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda, bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

genelkurmay başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, sur'da pkk'nın düzenlediği silahlı saldırıda ağır yaralanan bir askerin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen saat 14.48'de şehit düştüğü belirtildi.

açıklamada, "bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, türk silahlı kuvvetleri mensupları ile yüce türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

pkk'lıların açtığı patlayıcı yüklü hendek ve barikatların kapatılması amacıyla sur'daki 2 aralık günü sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;