PKK

Sur'da 2 asker daha şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur’da PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda iki askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

genelkurmay başkanlığı'ndan önce diyarbakır'ın sur ilçesinde pkk'ya yönelik devam eden operasyonlar sırasında bir askerin şehit düştüğü bildirildi.

genelkurmay başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, "10 şubat 2016 tarihinde diyarbakır ili sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

genelkurmay daha sonra yine sur ilçesinde pkk'lıların silahlı saldırısında üç askerin ağır yaralandığını açıkladı. buna göre, hastaneye kaldırılan ağır yaralı askerlerden biri kurtarılamadı.

kaynak: genelkurmay başkanlığı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;