Suriye

Suriye Elektronik Ordusu’ndan Türkiye’ye saldırı

Esed yönetimi yanlısı hacker grubu Suriye Elektronik Ordusu, aralarında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın da bulunduğu e-posta hesaplarını ele geçirdi.

Konular: Türkiye, Ortadoğu

esed yönetimi yanlısı hacker grubu suriye elektronik ordusu, aralarında türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı, dışişleri bakanlığı, milli savunma bakanlığı ve hava kuvvetleri komutanlığı’nın da bulunduğu e-posta hesaplarını ele geçirdiğini açıkladı. 

suriye elektronik ordusu’nun sızdırdığını iddia ettiği e-posta adresleri arasında sadece türkiye değil suudi arabistan, katar ve arap birliği’ne ait olanlar da bulunuyor.

hacker'ların yayımladığı e-posta yazışmaları, 2008 - 2012 tarihleri arasını kapsıyor. yazışmalarda türk devlet kurumlarına diğer ülke bakanlıklarından ya da kurumlarından gelen siyasi, ticari ya da güvenlikle ilgili e-postalar ve türkiye’de yapılan iç yazışmalar bulunuyor.

al jazeera türk yayın ilkeleri gereği bu postaların içeriğini ve postalarda bulunan bilgileri yayınlamıyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;