Suriye'de iç savaş

Suriye'de ölen MHP'li Küçük defnedildi

Suriye'de Türkmendağı'na yönelik saldırılarda hayatını kaybeden MHP Fatih İlçe Teşkilâtı İkinci Başkanı İbrahim Küçük'ün cenazesi, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.

İbrahim Küçük'ün cenaze namazını "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kıldırdı. [Fotoğraf: AA]

suriye'nin lazkiye kırsalındaki türkmendağı'na yönelik saldırılarda hayatını kaybeden mhp fatih ilçe teşkilatı ikinci başkanı ibrahim küçük (43) için istanbul'da cenaze töreni yapıldı.

fatih camii'nde ikindi vakti düzenlenen cenaze törenine, küçük'ün ailesinin yanı sıra mhp grup başkanvekili oktay vural, genel başkan yardımcıları celal adan, atila kaya, semih yalçın, istanbul il başkanı mehmet bülent karabaş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

2 çocuk babası küçük'ün tabutunun yanına türk ve türkmen bayraklarının yanı sıra türki cumhuriyetlerin bayrakları da asıldı.

türk ve türkmen bayraklarına sarılı cenaze, "cübbeli ahmet hoca" olarak bilinen ahmet mahmut ünlü'nün kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde camiden çıkarılıp, konvoyla götürüldüğü edirnekapı şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze namazında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da vardı.
[[Fotoğraf: AA]]

Cenazeye MHP milletvekili Meral Akşener de katıldı.
[[Fotoğraf: AA]]

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;