Türkiye

Suriyeli çocuk tramvayın altında kaldı

İstanbul Bağcılar'da tramvayın altında kalan 4 yaşındaki Suriyeli çocuk hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Polis ekipleri, olayın yaşandığı istasyondaki tramvayda ve raylarda detaylı inceleme yaptı. [Fotoğraf: DHA]

4 yaşındaki suriye uyruklu ahmet hallo, babasıyla bağcılar-kabataş seferini yapan t1 no’lu tramvaydan yavuz selim istasyonu’nda indi. babasının elini bırakan hallo, bir an dengesini kaybederek tramvay ile kaldırım arasına düştü. bu sırada tramvayın hareket etmesi sonucu hallo tramvayın altında sürüklendi. kazayı görenler, hemen tramvayı durdurttu.

olay yerine gelen sağlık ekipleri tramvayın altında kalan çocuğu bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi'ne kaldırdı. hallo, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

bu sırada çocuğun bacağının koptuğu iddiası üzerine polis ekipleri olay yerinde kopan bacağı aradı.

bağcılar-kabataş seferini yapan tramvay sürücüsü gözaltına alındı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;