Futbol

Taffarel Dunga ile çalışacak

Luiz Felipe Scolari’nin Brezilya’dan ayrılmasından sonra takımın başına geçen Dunga, Claudio Taffarel’i kaleci antrenörü olarak ekibine kattı.

Konular: Spor
Taffarel, Fransa 1998'de ikinci olan Brezilya kadrosunda da yer alıyordu. [Fotoğraf: Getty Images]

brezilyalı eski orta saha oyuncusu mauro silva ise dunga’nın yardımcılığını yapacak. galatasaray’da da aynı görevde bulunan taffarel, brezilya’nın kazandığı 1994 dünya kupası’nda dunga’nın takım arkadaşıydı. 

2014 dünya kupası’na ev sahipliği yapan sambacılar, yarı finalde almanya’ya 7-1 mağlup olmuştu. üçüncülük karşılaşmasında da hollanda’ya 3-0 kaybeden brezilya’da luiz felipe scolari görevi bırakmıştı.

scolari’nin ardından göreve gelen dunga, 2006 ile 2010 yılları arasında da brezilya’nın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

kaynak: afp
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;