Türkiye Süper Ligi

Tarık için anlaştılar

Eskişehirspor ile Galatasaray, yaz transfer döneminin sona ermesine bir gün kala, Tarık Çamdal'ın sarı kırmızılı kulübe transferi konusunda anlaştı.

Konular: Spor, Futbol
Tarık Çamdal 2011'de Eskişehirspor kadrosuna katılmıştı. [Fotoğraf: AA]

eskişehirspor basın sözcüsü bekir sıtkı saraç, transfer haberini doğruladı.

saraç, anadolu ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "futbolcumuz tarık çamdal'ın galatasaray'a transferi konusunda anlaşmaya vardık. detaylar görüşülüyor. transfer, eskişehirspor ve galatasaray camiasına hayırlı olsun. tarık'ın da yolu açık olsun. eskişehirspor'a verdiği emekler için kendisine teşekkür ederiz" dedi.

doğan haber ajansı ise tarafların, dört buçuk milyon euro ve umut gündoğan'ın bonservisi karşılığında anlaşma sağladığını bildirdi.

tarık çamdal 2011 yazında 1860 münih'ten eskişehirspor'a transfer olmuştu.

kaynak: aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;