Türkiye

TEM'de bakım çalışmaları

TEM Otoyolu’nun Bolu kesimindeki otoyol çıkışlarının İstanbul istikameti 5 gün, Ankara istikameti 2 gün ve Bolu Doğu Kavşağı 3 gün ulaşıma kapalı.

Konular: Türkiye

tem otoyolu’nun bolu kesimindeki otoyol çıkışlarının istanbul istikameti 5, ankara istikameti 2 ve bolu doğu kavşağı 3 gün ulaşıma kapatılacak.

bolu valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, karayolları ekipleri tarafından otoyolun bolu doğu kavşağı bölümünde aydınlatma direklerinin değişim çalışması yapılacağı ifade edildi. valilikten yapılan açıklama şöyle:

"anadolu otoyolu'nun bolu dağı kavşağı bölümünde aydınlatma direklerinin değişim çalışması başlatılacağından dolayı ankara - istanbul istikameti otoyol çıkışı 25 ağustos ve 29 ağustos tarihleri arasında 5 gün, istanbul ankara istikameti otoyol çıkışı 30 ağustos ve 31 ağustos tarihleri arasında 2 gün, d-100 karayolunun otoyola giriş kolu (d-100'den ankara ve istanbul'a giden kollar) 1 eylül ve 3 eylül tarihleri arasında 3 gün trafiğe kapatılacaktır.”

açıklamada ayrıca sürücülerin uyarı levhalarıyla alternatif yollara yönlendirileceği ifade edildi. sürücüler trafik işaretlerine uyulması hususunda uyarıldı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;