Eğitim

TEOG tatili 5 güne çıktı

TEOG sınavları sebebi ile 29-30 Nisan’da eğitim yapılmayacak olan ortaokullar ve onlarla aynı bahçeyi paylaşan ilkokullarda tatil süresi, 1 Mayıs ve haftasonu ile birleşince 5 güne çıktı.

Konular: Eğitim, Türkiye
TEOG yerleştirme puanları yarın açıklanıyor.
[Fotoğraf: AA-Arşiv]

8. sınıf öğrencilerinin liselere giriş sınavı olan teog sınavında tüm orta okul öğrencileri ve onlarla aynı bahçeyi paylaşan ilkokul öğrencileri sınavların yapılacağı 29 ve 30 nisan tarihlerinde, sınava giren öğrencilerin rahatsız olmaması amacıyla  okula gitmeyecek. buna 1 mayıs işçi bayramı ve hafta sonu tatillerinin de eklenmesi ile bu okullarda tatil süresi 5 güne çıktı.

bu sınavlardan önce kutlanacak olan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı’nın kutlandığı 23 nisan'da da resmi tatil uygulanacak. önceki yılların aksine bir sonraki gün olan 24 nisan’da ise okullar tatil edilmeyecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;