Bilim-Teknoloji

Terminale Galaxy S5'in adı veriliyor

Avrupa'nın en yoğun trafik alan havalimanı olan Londra Heathrow'daki 5 numaralı terminalin ismi geçici bir süre için 'Samsung Galaxy S5 Terminali' oluyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Fotoğrafta Heathrow'daki 5 numaralı terminal görülüyor
Fotoğrafta Heathrow'daki 5 numaralı terminal görülüyor [Fotoğraf: Wikipedia]

samsung'un en yeni akıllı telefonu olan galaxy s5 geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. full hd ekranlı, parmak izi tanıma ve kalp ritmi ölçme gibi özellikleri bulunan telefon, tasarımı yüzünden eleştiriler de almıştı. hatta bu eleştiriler yüzünden samsung'un tasarım biriminin başındaki isim görevinden bile ayrılmıştı.

yeni telefonu için yüksek bütçeli pazarlama faaliyetleri yapan samsung, şimdi de çok ses getirmesi beklenen bir sponsorluk anlaşmasını hayata geçiriyor. avrupa'nın en fazla hava trafiği olan londra heathrow havaalanı'nın 5. terminali'nin ismi samsung galaxy s5 terminali oluyor. isim değişikliği iki hafta için geçerli olacak.

30 milyon yolcu

heathrow'un en büyük terminali olan terminal 5, 2008 yılında açıldı ve 380 bin kilometre karelik bir alana sahip. 2012 yılında 30 milyon yolcunun geçtiği terminal, samsung'un yeni telefonunun ismiyle anılacak. iki hafta sürecek sponsorluk kapsamında terminal 5'in isminin geçtiği her yerde samsung galaxy s5 terminali yazacak ve telefonun fotoğrafı kullanılacak.

projenin bütçesi açıklanmazken iki haftalık bu isim değişikliğinin önümüzdeki pazartesi gününden itibaren başlayacağı açıklandı.

kaynak: samsung

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;